Digitalni marketing.

Imate proizvod ili uslugu i dobri ste u tome no želite (nove) kupce? Naš digitalni marketing ostvarit će Vam taj cilj.

digitalni marketing google ads

Istaknute usluge

ga_logo7

Google oglašavanje

Google Ads, kao najpoznatiji i najmoćniji marketinški alat, omogućava nam pozicioniranje oglasa na vrhu Googlea. Kad korisnik pretražuje određeni keyword (ključnu riječ) vezan uz vašu djelatnost, prikaže mu se Vaš oglas.

Naši stručnjaci za digitalni marketing pomoću Google Adsa na taj način precizno targetiraju samo one klijente koji imaju stvarni interes za vaše proizvode i usluge, maksimizirajući rezultate za budžet vaše tvrtke.

Najvažnije kod ove vrste marketinga je napraviti detaljnu analizu tržišta i odrediti adekvatnu ciljanu publiku i ključne riječi koje donose najviše novih klijenata u odnosu na uloženi budžet.

Također, faktori koji pridonose uspješnosti kampanje su doseg ključne riječi, relevanost, sadržaj i kvaliteta samog oglasa te kvaliteta landing page-a tj. ciljne stranice na koju će potencijalni klijenti biti preusmjereni klikom na oglas.

VRSTE MARKETINGA
Pay Per Click marketing
Display marketing
Video marketing

Facebook oglašavanje

Preko 80% Internet korisnika koristi Facebook. Upravo zbog toga se Facebook Ads profilirao u drugi najmoćniji marketinški alat. Facebook digitalni marketing ubojito je oružje za bolje poslovanje tvrtke na bilo kojem području.

Benefita FB Adsa je mnogo – ogroman broj potencijalnih klijenata, izvrsni načini targetanja prema demografiji i interesima, jednostavna mjerljivost uspješnosti kampanje, potencijalna niža cijena po akviziciji klijenta, povećanje prometa, a posljedično i pozicije web stranice na Googleu itd.

Najčešće se kombinira s Google Ads oglašavanjem kako bi se saznalo je li (i ako je) koja metoda prikladnija za specifični poslovni model pojedine tvrtke jer se pri usporednim testovima nerijetko zna pokazati da jedan alat donosi puno više novih klijenata od drugog čime se može pametnije preusmjeriti marketinške budžete u budućnosti.

Prednost FB ads oglasnih kampanja je u velikom broju dostupnih oglasnih formata poput video reklama, slikovnih (photo) reklama, slideshow, carousel ili canvas reklama, inovativnih dynamic product reklama…

VRSTE MARKETINGA
Social media marketing
Content marketing
Video marketing
Asset 1

Instagram oglašavanje

Iako je Instagram dio FB i njegove kampanje se kreiraju unutar FB Ads sučelja, Instagram je kao moćno marketinško oružje digitalnog marketinga svakako priča za sebe i potrebno mu je pojedinačno pristupiti.

Instagram marketing može biti organski putem redovitih objava gdje je poruka brenda ukomponirana u svaku objavu ili se može temeljiti na oglasima. Koristeći se Instagramom kao alatom za digitalni marketing, vaši klijenti dobivaju novu vrstu informacija o vama, jačate svoj brend te oglašavanjem povećavate prodaju.

Ozbiljna prisutnost brenda na Instagramu podrazumijeva profesionalan pristup tzv. community managementu – svakodnevnu pripremu, pisanje i objavljivanje postova i ostalog sadržaja za društvene mreže, izradu pripadajućih audio vizualnih materijala s logotipom brenda koji dodatno animiraju korisnika, kreiranje specifičnih hashtagova i poticanje pratitelja na njihovo korištenje, aktivnu participaciju (vođenje komunikacije sa svim pratiteljima) te općenito analizu i praćenje svega onoga što se događa na profilu brenda.

Posljedica ovakvog profesionalnog pristupa su organski (prirodni) rast baze pratitelja, angažirani i zadovoljni pratitelji te ono što je i najvažnije – rast imidža brenda i povećanje prodaje.

VRSTA MARKETINGA
Social media marketing
Content marketing
Video marketing
gadwords-marketing

GMB optimizacija

Ovaj Googleov alat danas sve više pridobiva na značaju jer ga Google posebno tretira tj. pri svakoj online pretrazi je automatski vidljiv s desne strane pored prvih rezultata pretrage.

Ključan je za lokalni digitalni marketing (mjesto, grad) jer nakon naše optimizacije tvrtka izlazi prva za uslugu koju klijent treba na tom području, često efikasnije od samog Google Ads search oglasa. My Business sadrži osnovne informacije o tvrtki kao adresu, kontakt, radno vrijeme, ocjene korisnika, odgovore na pitanja i komentare, a isto tako može sadržavati istaknute usluge tvrtke.

Osim toga, pruža detaljnu analitiku o pretragama Vašeg biznisa na Googleu – kada, otkud i na koji način klijenti dolaze do Vas putem interneta, kojim sve kanalima, koji proizvodi su im najinteresantniji itd. Vrijednost tih podataka je u tome što se oni mogu ponovno upotrijebiti za izradu preciznijih i sofisticiranijih marketinških kampanja koje će imati puno bolji omjer uloženo-dobiveno.

VRSTE MARKETINGA
Local business marketing
Google Maps marketing

Kako digitalni marketing pridonosi Vašem poslovanju?

Digitalni marketing vrlo je široko područje budući da moderni kupac većinu sadržaja konzumira online, a time je i potencijalnih mjesta susreta ponude i potražnje jako puno. Tako se mogu izdvojiti područja web tražilica gdje korisnici pretražuju predmete svog interesa, društvene mreže gdje se provodi najviše vremena, popularne portale i web mjesta na kojima im se mogu prikazivati oglasi te email servise.

Naš zadatak ukratko je – kreirati vizualno i tekstualno atraktivan i kvalitetan oglas primjeren određenoj djelatnosti i cilju kampanje, zatim koristeći iskustvo i iskušanu metodologiju specifičnu za određenu platformu (Google, Facebook, email…) odabrati ciljanu publiku kojoj će taj oglas biti serviran, a onda i evaluirati rezultate kampanje kroz kontinuirane analize.

Početni korak svake kampanje je testna kampanja u kojoj je potrebno izvršiti testiranje sa što više različitih parametara oglasa kako bi finalna kampanja bila učinkovitija i kako se njezin budžet ne bi nepotrebno rasipao. Na temelju izmjerenih rezultata testne kampanje, rade se iteracije oglasa tako da se fokusira na one oglase koji su se u testnoj kampanji pokazali najuspješnijima i koji bi mogli dugoročno ispuniti očekivanja kampanje.

Opisana tehnička provedba kampanje obogaćena stručnim znanjem i iskustvom uvijek donosi provjerene rezultate. Možemo reći da svaka naša digitalna kampanja uključuje 5 ključnih faza – planiranje, kreiranje, testiranje, provedbu te analizu.

Svoje usluge digitalnog marketinga uvijek realno prezentiramo u skladu s  klijentima vodeći računa da su one primjenjive u konkretnoj industriji klijenta budući da postoje određene djelatnosti u kojima metode plaćenog digitalnog marketinga jednostavno nemaju smisla jer rezultati ne opravdavaju ulaganja. Klijente zato biramo pomno fokusirajući se na one industrije u kojima su efekti našeg rada i općenito digitalnog oglašavanja vidljivi i mjerljivi.

Prednosti našeg načina u digitalnom marketingu.

 • konstantna i transparentna komunikacija
 • najniža cijena po kliku po industrijskom standardu
 • mjesečno dostavljanje rezultata
 • neprestana optimizacija kampanje
 • ručno rađene ciljne (landing stranice) specijalizirane za akviziciju kupca
 • in-house, nikad outsourcean rad
 • sami određujete budžet
 • povezivanje svih kanala digitalnog marketinga (društvene mreže, Google, video i email)

Naše ostale usluge:

Želiš više klijenata uz digitalni marketing?

Kontaktiraj nas danas i dobivaš besplatan plan rasta prilagođen tvom poslovanju.

Ostale usluge koje spadaju u digitalni marketing

Sintezom profesionalne izrade videa i digitalnog marketinga u koji spada oglašavanje na društvenim mrežama, Google oglašavanje, Search i Display oglasi, video oglasi (YouTube) te organski marketing – lokalna i SEO optimizacija, dovodimo nove klijente Vašem poslovanju. Svaki dio našeg rada zasniva se na tome da Vam dovede profit, bilo od web dizajna kojeg posebno optimiziramo za akviziciju klijenta do svake vrste oglašavanja. 

 • SEO

Vaša tvrtka može biti uspješna jedino ako kupci znaju da ste tu. Naša ekspertiza u SEO optimizaciji stavit će Vašu tvrtku na vrh rezultata pretraživača. Od posebno pisanog i optimiziranog sadržaja, koda i vanjskih linkova, dovest ćemo pojačanje organskog prometa i prodaje.

 • local-seo-magis Lokalni SEO

Lokalni SEO omogućuje poduzeću da uspostavi digitalno prisustvo na lokalnom području. Spada u digitalni marketing koji lokalno (mjesto, grad) stavlja Vašu tvrtku na prvo mjesto za pretragu proizvoda ili usluge koju netko traži na Vašem području. Istaknite se u konkurenciji i fokusirajte kampanje bliže sebi.

 • PPC - PLAĆENI OGLASI

Od plaćenih oglasa na svim društvenim mrežama do Google PPC i display oglasa, digitalni marketing ove vrste Vašu tvrtku pozicionira pred relevantnu publiku. Učinkovit je način podizanja prometa, maksimiziranja brand-awareness-a i najbitnije, povećanja prodaje na isplativ način.

 • SMM - VOĐENJE DRUŠTVENIH MREŽA

Ciljane kampanje na društvenim mrežama, vođenje i upravljanje komunikacijom pratitelja ili sami engagement? MAGIS identificira najbolje društvene mreže za Vašu branšu, dostavljajući kampanju na društvenoj mreži koja direktno donosi profit.

 • EMAIL MARKETING

Email je daleko najdraži oblik komunikacije i za tvrtke i za klijente (80%). MAGIS-ov strateški email marketing omogućava testiranje novih ideja, povećava engagement klijenata, unovčava više od svakog dovedenog lead-a te ubrzava prodajni ciklus. 

 • VIDEO MARKETING

Zamislite da uz digitalni marketing imate agenciju koja je specijalizirana i za video marketing? S tom kombinacijom Vaše poslovanje neće imati konkurenciju. Naravno, uvijek nudimo ovu uslugu samo ako procijenimo da će Vam donijeti dobit.

 • IZRADA CILJNIH STRANICA

Ciljne ili landing stranice idu ruku pod rukom sa svim PPC vrstama digitalnog marketinga. MAGIS se razlikuje u tome što se pri izradi takvog tipa stranice vodimo pristupom kako prodati proizvod ili uslugu kada klijent svrati na nju.

Jeste li spremni iskoristiti digitalni marketing za svoje poslovanje i dostići poslovne ciljeve?

Želimo čuti više o Vašem poslovanju i prilagoditi marketing strategiju koja će postići njegov puni potencijal.

Kako povećati poslovanje uz digitalni marketing bilo gdje u Hrvatskoj?

Sintezom profesionalne izrade videa i digitalnog marketinga u koji spada oglašavanje na društvenim mrežama, Google oglašavanje, Search i Display oglasi, video oglasi (YouTube) te organski marketing lokalna i SEO optimizacija dovodimo nove klijente Vašem poslovanju. Svaki dio našeg rada zasniva se na tome da Vam dovede profit, bilo od web dizajna kojeg posebno optimiziramo za akviziciju klijenta do svake vrste oglašavanja. 

 • Digitalni marketing Rijeka
 • DIGITALNI MARKETING ZAGREB
 • DIGITALNI MARKETING SPLIT
 • Digitalni marketing PULA
 • DIGITALNI MARKETING OSIJEK
 • DIGITALNI MARKETING ZADAR
 • Digitalni marketing ŠIBENIK
 • DIGITALNI MARKETING VARAŽDIN
 • DIGITALNI MARKETING DUBROVNIK

Često postavljena pitanja za digitalni marketing:

Za razliku od organskih strategija, plaćeni digitalni marketing može imati trenutni učinak. Plaćate da ime Vašeg brenda bude stavljeno pred potencijalne klijente, što znači da se može vidjeti povećanje prodaje već u roku od dana.

Bilo da trebate izradu i vođenje kampanje te digitalni marketing iz temelja ili želite promijeniti agenciju koja za Vas radi, mi smo spremni preuzeti posao u bilo kojoj fazi. Procijenit ćemo što radi, što ne radi i kako najbolje nastaviti dalje na temelju analize podataka. 

Svaka branša je priča za sebe, no digitalni marketing pokazuje rezultate za većinu tvrtki.  Na primjer, možete željenoj publici oglasiti svoje snižene cijene ili klijentima koji traže uslugu ili proizvod izaći kao prvi rezultat. U svakom slučaju, kampanja ima trenutni učinak te iznimno pomaže u digitalnoj strategiji tvrtke.

Dok tradicionalne vrste marketinga još uvijek donose rezultate, puno je skuplje od digitalnih rješenja. Digitalni marketing Vam može donijeti više kupaca po potrošenoj kuni i pomaže održivo i pouzdano povećanje baze potencijalnih klijenata na jeftiniji način.

Uz pokretanje novih kampanja, radimo sve potrebne korake za preuzimanje vođenja postojeće kampanje. To uključuje audit, koji omogućuje da vidimo koji keywords-i, ciljane skupine, kanali, ciljnje stranice i sl. rade, a koje ne iz postojeće kampanje.

Plaćeni digitalni marketing iznimno je jak marketinški kanal. Mi jamčimo ne samo da ćete od marketinške kampanje imati koristi, već i da dobivate maksimalno dobar rezultat za svoj budžet.

Uz digitalni marketing u nove pobjede? Počnimo odmah.

Pošalji email na info@magis-agency.com ili ispuni formu ispod.