Što radimo?

Želimo čuti o Vašem novom projektu i unijeti život u njega. Ispunite našu formu ili se javite na email info@magis-agency.com.

ŠTO RADIMO?

Naš tim specijaliziran je za izradu svih vrsta web stranica za male i srednje tvrtke, stručno osmišljene marketing kampanje kojima precizno targetiramo vaše potencijalne klijente kroz Facebook i Google profesionalne alate.

Izrada web stranica.

Iznimno smo usmjereni na vizualnu atraktivnost odnosno dizajn, prvi dojam pri korištenju, brzinu učitavanja, optimizaciju web stranice za tražilice te integraciju funkcionalnosti specifičnih za vašu djelatnost. Sve su to faktori koji zasigurno podižu korisničko iskustvo vaše stranice i pridonose rastu poslovanja.

Web stranice za privatne iznajmljivače, hotele...

Web stranice za manje ili srednje tvrtke

Web portali ili stranice s CMS sustavom

Web trgovine

izrada web stranica

Digitalni marketing.

Iskoristite sve prednosti digitalnog marketinga. Imamo eksperte na području Facebook, Google i email marketinških alata kojima targetiramo specifičnu publiku – ujedno i Vaše potencijalne klijente. Povećanje broja klijenata i prodaje detaljno je praćeno i mjerljivo u svim fazama kampanje. 

digitalni marketing

Facebook Ads marketinške kampanje

Google Adwords marketinške kampanje

Email marketinške kampanje

Kompletne integracije svih vrsta marketinga

Grafički dizajn.

Ukoliko još nemate ili niste zadovoljni sadašnjim stanjem, možemo za Vas dizajnirati i izraditi sve što Vam je potrebno za online prisutnost – od logotipa, bannera za oglašavanje ili prezentaciju brenda do raznih vrsta promotivnih vizualnih materijala namijenjenih za društvene mreže. 

Dizajn i izrada logotipa

Izrada online bannera

Izrada online promotivnih materijala

Izrada i priprema materijala za društvene mreže

graficki dizajn

SEO optimizacija.

Pozicioniranje web stranice na Googleu je najvažnija stvar nakon same izrade. Dobra pozicija osigurava siguran i jeftini pristup širokoj bazi potencijalih klijenata vaše web stranice, a uz to i pridonosi korisničkom iskustvu. SEO optimizacija je ono što čini najveću razliku između ozbiljnih i neozbiljnih igrača na tržištu.

seo optimizacija

Keyword SEO optimizacija

Lokalna SEO optimizacija

Optimizacija sadržaja web stranice

Optimizacija performansi web stranice