Uvjeti privatnosti.

Zaštita osobnih podataka na web stranici MAGIS Agency.

Molimo Vas da vrlo pažljivo i potpuno pročitate obavijest o zaštiti podataka!

Službenom web stranicom www.magis-agency.com upravlja FTI, obrt za digitalnu produkciju, (u daljnjem tekstu: MAGIS Agency)

Posjećivanjem naših web lokacija server MAGIS Agency bilježi i prikuplja samo Vašu IP adresu putem koje imamo uvid u web-lokaciju s koje ste nas posjetili.

Niti jedan drugi osobni podatak neće biti zabilježen na našem web serveru ukoliko ga sami, dobrovoljno ne unesete u neki od naših obrazaca. Prije prikupljanja i bilo kakve obrade Vaših podataka MAGIS Agency Vas je obvezna informirati o kategoriji podataka koji se prikupljaju, načinu i svrsi prikupljanja i obrade te pravima koja Vam pripadaju.

Ukoliko nam dobrovoljno pošaljete svoje osobne podatke, ispunjavanjem nekog od obrazaca ili slanjem online upita, iste nećemo upotrebljavati, obrađivati ili prenositi izvan ograničenja koje nam dopuštaju propisi koji uređuju zaštitu podataka, ili koje ste sami odredili u svojoj izjavi o pristanku. Nadalje, vaše ćemo podatke prenositi ili otkrivati trećim osobama samo ukoliko smo na to obvezani propisima.

Bilo koje izmjene ovih Uvjeta Privatnosti bit će obavljene na ovoj stranici tako da u svakom trenutku možete biti informirani o tome koje podatke prikupljamo, pohranjujemo te na koji način i u koju svrhu ih obrađujemo.

MAGIS Agency poštuje i štiti privatnost svojih klijenata, strogo čuva povjerljivost njihovih osobnih podataka te je u tu svrhu poduzela sve prikladne organizacijske i tehničke mjere zaštite osobnih podataka i privatnosti svojih zaposlenika, korisnika i poslovnih partnera.

Zaštita Vaše privatnosti pri obradi osobnih podataka MAGIS Agency je vrlo bitna stoga sve osobne podatke prikupljene tijekom posjeta našim web stranicama obrađujemo u skladu s propisima u području zaštite podataka i privatnosti koji nas obvezuju.

Pristup bazama osobnih podataka imaju isključivo ovlaštene osobe MAGIS Agency-ja kao i pojedini poslovni partneri na temelju ugovornih i zakonskih obveza. Zaposlenici MAGIS Agency-ja kao i naši poslovni partneri educirani su u pogledu zaštite podataka s ciljem što veće zaštite privatnosti.

MAGIS Agency koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere opreza kako bi se svi podaci koje pohranjujemo u svojim bazama podataka zaštitili od nehotične ili namjerne manipulacije, gubitka ili uništenja te pristupa neovlaštenih osoba, a iste ćemo konstantno usvršavati u skladu s propisima koji uređuju sigurnost i zaštitu podataka.

Sve mjere informacijske sigurnosti u MAGIS Agency-ju primijenjene su po standardu ISO 27001.

Poštujemo Vašu privatnost i zato:

 • Nikada nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke na bilo koji način
 • Vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani
 • Vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz Vašu privolu
 • U bilo kojem trenutku se možete odjaviti iz mailing liste za primanje newslettera.
 
1. Koje podatke prikuplja MAGIS Agency?

MAGIS Agency može prikupljati podatke o Vašoj lokaciji temeljem Vaše IP adrese (Internet Protocol Adress) obzirom da samim pretraživanjem gore navedenih web stranica MAGIS Agency dolazi do prikupljanja Vaše IP adrese koja se potom analizira putem Google Analytics platforme, isključivo u svrhu unaprjeđenja naših usluga te osiguranja što bolje kvalitete usluga koju Vam pružamo te kako bi mogli postupati sukladno našim pravim obvezama, a u skladu s našim legitimnim interesom za pružanjem i konstantnim poboljšavanjem informatičkih usluga koje Vam pružamo.

U tom slučaju moguća je pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics, o kojoj platformi i njenim pravilima privatnosti možete doznati više putem linka:

https://policies.google.com/privacy?hl=hr

Naše usluge dostupne su Vam i putem online obrazaca na našim web stranicama koji Vam omogućuju izravan kontakt s MAGIS Agency-jem, u svrhu postavljanja upita ili ugovaranja termina moguće suradnje te je moguće da od Vas zatražimo određene osobne podatke isključivo kako bi MAGIS Agency putem svojih djelatnika mogao čim prije postupiti po Vašem zahtjevu odnosno odgovoriti na Vaš upit.

Zbog prednje navedenog, Vaši osobni podaci kao što su: e-mail adresa, ime, prezime itd. su neophodni za postupanje po Vašem zahtjevu ili upitu, stoga je obrazac kojim potvrđujete da ste upoznati s Uvjetima Privatnosti, potrebno potvrdno označiti za nastavak dobivanja usluge.

Pristupom web stranicama MAGIS Agency pristajete na uvjete korištenja iste te obrazaca koji su Vam raspoloživi.

 
2. Razlog iz kojeg MAGIS Agency prikuplja i obrađuje Vaše podatke?

Vaše podatke MAGIS Agency prikuplja i obrađuje u svrhu:

 • kvalitetnijeg i bržeg pružanja informatičkih usluga;
 • za oglašavanje i slanje informativno-promotivnih materijala MAGIS Agency-ja;
 • radi unaprjeđenja našeg poslovanja i razvoja informatičkih usluga koje Vam pružamo;
 • radi lakše i brže komunikacije s Vama;
 • u druge svrhe uz Vaš izričiti pristanak.

Vaše osobne podatke nećemo čuvati duže nego što je potrebno u svrhu za koju su prikupljeni. To znači da će se podaci uništiti ili izbrisati iz naših sustava kada nam više ne budu potrebni.

Vaše osobne podatke nećemo javno objavljivati te ćemo voditi osobitu brigu o tome kome i kako prosljeđujemo Vaše podatke. MAGIS Agency u tu je svrhu poduzeo sve organizacijske i tehničke mjere zaštite podataka u skladu s razvojem tehnologije.

Otkrivanje Vaših osobnih podataka i dijeljenje istih moguće je jedino s našim pouzdanim i sigurnim poslovnim partnerima s kojima imamo sklopljene Ugovore o zaštiti osobnih podataka i to isključivo za potrebe pružanja usluga u naše ime, a istima je onemogućeno korištenje Vaših podataka u svrhe koje nadilaze pružanje usluge.

Osim navedenog, može doći do otkrivanja podataka drugim primateljima kao nadležnim tijelima samo ukoliko:

 • bi nam to bilo naloženo zakonom, odlukom upravnog ili sudbenog tijela
 • kako bismo se uskladili sa zakonom ili odgovorili na obavezne pravne postupke, te
 • kako bismo postigli usklađenost s pravilima kojima se vode naše usluge

Sigurnost i povjerljivost Vaših osobnih podataka MAGIS Agency-ju je na prvom mjestu.

Za prijenose Vaših osobnih podataka drugim primateljima koji nadilaze legitimne interese MAGIS Agency koji nisu nužni za visoku razinu pružanja usluga, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti i zatražiti Vaš pristanak.

Upozoravamo da uslijed brzog razvoja tehnologije, svaki korisnik Internet sustava mora biti svjestan da niti jedan sustav nije apsolutno siguran i kako objektivno nije moguće unaprijed predvidjeti sve rizike koji mogu nastati korištenjem Interneta. U svakom slučaju, MAGIS Agency-ju je sigurnost i povjerljivost Vaših osobnih podataka na prvom mjestu stoga će ustrajati u nastojanjima da sustav zaštite osobnih podataka učini što je moguće sigurnijim i zaštićenijim.

3. Društvene mreže?

Naše Usluge koriste dodatke za društvene mreže (“Dodaci”). Prilikom korištenja Usluge koja sadrži Dodatke, podaci se mogu izravno prenositi s vašeg uređaja operateru društvene mreže.

MAGIS Agency nema utjecaja na podatke koje prikuplja Dodatak. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu, Vaša upotreba Usluge može referirati na vaš račun na društvenoj mreži. Ako stupite u interakciju s Dodacima, na primjer klikanjem oznaka “Sviđa mi se”, “Prati” ili “Podijeli”, ili unesete komentar, podaci se mogu automatski prikazati na vašem profilu na društvenoj mreži. Čak i ako niste prijavljeni na društvenu mrežu, moguće je da Dodaci prenesu vašu IP adresu operaterima društvenih mreža. Imajte to na umu pri upotrebi naših Usluga.

Informacije o operaterima društvenih mreža Dodataka koji se koriste u našim Uslugama potražite u nastavku

Operateri koji se koriste u našim Uslugama

Ako ste član jedne ili više sljedećih društvenih mreža i ne želite da Operater poveže podatke koji se odnose na Vašu upotrebu Usluga s vašim članskim podacima koje je Operater već pohranio, odjavite se s društvene mreže prije upotrebe naših Usluga.

Facebook

Voditelj obrade podataka: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland („Facebook”). Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa Facebook na adresi:

https://www.facebook.com/about/privacy/

Google

Voditelj obrade podataka: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”). Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa Google na adresi:

https://www.google.com/privacy

U svakom trenutku zajamčena su Vam sljedeća prava:

Pravo na pristup osobnim podacima

Vaše je pravo od MAGIS Agency-ja dobiti potvrdu obrađuju li se Vaši osobni podaci, informacije o svrsi obrade, kategorijama podataka koji se obrađuju, primateljima, vremenu pohrane, te postojanju prava da se zatraži ispravak, brisanje, ograničenje obrade ili prigovor na obradu.

Pravo na ispravak

Ukoliko unatoč našim naporima da Vaše podatke održavamo točnima i ažuriranima ipak budu pohranjeni netočni podaci, uvijek imate pravo zatražiti ispravak netočnih podataka ili zatražiti da se dopune nepotpuni podaci koji se na Vas odnose.

Pravo na brisanje

Imate pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u navedenu svrhu te od MAGIS Agency-ja ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na Vas odnose, osim ukoliko njihovo čuvanje nije propisano zakonom.

Pravo na ograničenje obrade osobnih podatka

Imate pravo od MAGIS Agency-ja ishoditi ograničenje obrade koje se na Vas odnose pod određenim uvjetima.

Pravo na ulaganje prigovora na obradu

Imate uvijek pravo uložiti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka.

Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo prenijeti svoje osobne podatke kod drugog voditelja obrade, a ukoliko je tehnički izvedivo, prijenos će se izvršiti automatiziranim putem.

Pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu

*Sva navedena prava u bilo kojem trenutku možete ostvariti putem službenika za zaštitu osobnih podataka.

Kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka MAGIS Agency-ja:

Ime i prezime: Josip Brajković
E-mail adresa: zastita@magis-agency.com
Broj telefona: +385 (0)99 502 7070