Video oglašavanje.

Odite korak dalje u oglašavanju Vaše tvrtke uz našu naprednu izradu videa odnosno video oglašavanje.

video oglasavanje

VRSTE VIDEA

video-marketing-product-service-magis

Video za proizvod/uslugu

Naša specijalnost su kratke video reklame za proizvode, usluge ili pak cijelu tvrtku. Fokusirani smo na atraktivna i moderna rješenja prilagođena društvenim mrežama, ali istodobno i budget-friendly rješenja s minimalnim produkcijskim troškovima budući da troškovi plasiranja video reklama (na Facebooku, Instagramu i YouTubeu) često predstavljaju već dosta velik udio troška cijele video kampanje.

U ovom slučaju, za promociju proizvoda ili usluge video oglašavanje bit će Vam najbolji alat, jer ako slika govori 1000 koliko tek riječi govori video? Svaki kanal distribucije ovakvih sadržaja ima svoje specifičnosti s kojima smo upoznati i uvijek nastojimo selektirati samo one koji imaju najveće potencijale za vas. 

social-media-video-magis

SMM video oglašavanje

Konzistentnost i kvaliteta objava na Instagramu i ostalim društvenim mrežama ključna je za rast i održanje baze angažiranih pratitelja.

Međutim, sve to bez dobre prepoznatljivost i autoriteta brenda nema previše smisla. Bavimo se social media managementom (vođenjem društvenih mreža) u kombinaciji s kreiranjem brendiranih video sadržaja kojima se dodatno poboljšava socijalna prisutnost brenda i stvara nove poslovne mogućnosti.

Kreiramo video sadržaje za organske objave i za kampanje plaćenog oglašavanja.

videotest1

Launch video oglašavanje

Ova vrsta videa je danas specifična za start-up tvrtke koje se upravo preko njih prezentiraju klijentima i investitorima.

Vrlo su efikasni jer se u samo nekoliko desetaka sekundi ili minuta može vrlo jednostavno i slikovito prenijeti ciljana poruka. Također ih koriste i etablirane tvrtke kod predstavljanja nove generacije proizvoda.

user-generated-magis

User-content video

Kod ove vrste kampanja video oglašavanja koriste se video materijali korisnika vaših proizvoda koji se zatim kompiliraju u video reklamu, naglašava se brend i njegove prednosti te se zatim to ponovno plasira bilo postojećim bilo potencijalnim novim korisnicima.

Korisnike se potiče određenim nagradama ili beneficijama da sudjeluju u kampanji. Crowd-sourcing koji se koristi za kreiranje videa također ima utjecaja i na uspješnost kampanje jer takvo video oglašavanje dobiva jako velik broj reakcija.

Recruitment video kampanje

Recruitment videima se koristi u regrutirajućim kampanjama kojima se nastoji privući nove zaposlenike prikazujući kulturu tvrtke i sve njene prednosti koje bi mogle biti odlučujuće za zaposlenje. Video oglašavanje je zbog lakšeg prenošenja poruke vrlo uspješno u potrazi za zaposlenicima.

Ovdje je, osim samog video sadržaja i potrebe za dobrim produkcijskim standardima, najizraženija potreba za preciznim targeting strategijom jer su sredstva obično vrlo ograničena, jednako kao i krug ljudi kojima se obraćamo.

Video oglašavanje - naš fokus

Najprije ponešto statistike i brojki – prema globalnom divu Ciscu, video sadržaji će do 2021. predstavljati preko 80% Internetskog prometa, a danas 87% globalnih biznisa koristi video u marketingu (Hubspot).

Videozapisi na društvenim mrežama dobivaju i do 12 puta više dijeljenja i reakcija od tekstualnih i slikovnih sadržaja zajedno, a video također donosi i do 2 puta više organskog prometa preko tražilica. Sve su to činjenice koje potvrđuju da je video oglašavanje lider unutar područja digitalnog marketinga te najmoćniji alat u prenošenju marketinških poruka.

Zasigurno ste bili bombardirani brojnim Pre-roll video oglasima na YouTube-u poput npr. oglasa za Wish ili Wix platformu. To je sjajan primjer baziranja digitalne marketinške strategije upravo na video oglašavanju. Mislite li da bi navedene kompanije imale tako uspješne rezultate i bili lideri da ne ulažu milijune dolara godišnje upravo u video oglašavanje? Jako teško.

Zašto je video ključni faktor marketinških strategija? Zato što jako uspješno pridobiva pažnju kupca prenoseći mu poruku slikovito i mnogo efektnije nego statičan slikovni ili tekstualni sadržaj. Naša prva i početna djelatnost bio je video oglašavanje i upravo zbog bogatog dugogodišnjeg iskustva u kreiranju i plasiranju različitih marketinških video sadržaja (brend filmova, product videa, prezentacijskih videa, explainer videa, videomaterijala za društvene mreže i komercijalnih reklamnih videa), odlučili smo razvijati ovu djelatnost kao primarni fokus naše agencije. 

Imamo iskustvo u izradi i izvedbi kompletnih strategija digitalnog video oglašavanja, bilo samostalno ili u kombinaciji s ostalim vrstama digitalnog marketinga kako bismo ispunili sve klijentske ciljeve uz što manje troškove. Bilo da trebate prezentirati kulture vaše tvrtke u cilju privlačenja novih zaposlenika ili približiti klijentima prednosti vašeg proizvoda, imamo iskustvo s takvim projektima te ćemo rado i otvoreno porazgovarati o mogućnostima primjene video oglašavanja za vašu specifični slučaj.

Naše ostale usluge:

Želiš bolji rezultat uz video oglašavanje? Počnimo odmah.

Pošalji email na info@magis-agency.com ili ispuni formu ispod.